sâmbătă, 12 iunie 2010

Recovery




E sambata ... E bine . E cald afara as fi putut fi la strand acum band bere si inotand. Dar mi-e lene sau poate e prea cald afara sa ies din casa . Asa ca m-am pus sa ascult muzica ca asta fac in majoritatea timpului meu liber ( 90% din el ascult muzica ) . Un coleg imi zicea : " O s-o iei razna de la atata muzica !! " Cred ca are dreptate dar incerc sa nu-l iau in seama :)) . Am descoperit pe youtube noul album al lui Eminem , unu din all time favoritii mei . Tracklistul cuprinde nume sonore ale industriei muzicale americane din ziua de azi :

1. "Cold Wind Blows"
5:04
2. "Talkin' 2 Myself" (featuring Kobe) DJ Khalil 5:00
3. "On Fire" Denaun Porter 3:34
4. "Won't Back Down" (featuring Pink) DJ Khalil 4:26
5. "W.T.P."
3:58
6. "Going Through Changes" Emile 4:59
7. "Not Afraid" Boi-1da 4:08
8. "Seduction" Boi-1da 4:35
9. "No Love" (featuring Lil Wayne) Just Blaze 5:00
10. "Space Bound" Dr. Dre 4:39
11. "Cinderella Man" Just Blaze 4:39
12. "25 to Life"
4:02
13. "So Bad" Dr. Dre 5:25
14. "Almost Famous"
4:53
15. "Love the Way You Lie" (featuring Rihanna) Alex da Kid 4:23
16. "You're Never Over"
5:06
17. "Here We Go" (hidden track) Havoc 3:14

Albumul este foarte bun din punctul de vedere al productiei, muzicii , versurilor tot . O mica exceptie facand track-ul 4 in care negativul mi se pare foarte haotic, inteleg ca Baiatul Minune a incercat ceva mai rock deoarece pe el apare si Pink dar a dat-o total in bara .
Temele pieselor sunt in majoritate despre cat de pierdut era el in perioada cat timp a fost dependent de droguri , dupa parerea mea eu inca cred ca mai e cate ceva , gasim aici si 1 piesa dedicata fostei sotii, Kim... old habbits die hard huh?!
Am ramas foarte placut impresionat de cateva piese: Seduction , Space Bound si Love the way you Lie ; chiar nu ma asteptam sa scoata asa ceva mai ales cand in ultimul album , Relapse , a ucis cam tot ce ii statea in cale . Pe No Love , am fost surprins sa gasesc negativul sampland o piesa foarte draga mie cea lui Haddaway - What is Love , Lil Wayne ,desi pe mine personal ma enerveaza vocea lui de Cartoon Network cat si faptul ca niciodata nu stiu pe ce film e fiindca versurile lui nu au nicio logica unul cu celalalt, da foarte ok insa Eminem il surclaseaza clar flow-ul este extraordinar. Almost famous este o alta piesa care impresioneaza nu numai prin filmul pe care-l prezinta ci prin atitudinea prin care este redata , povestea piesei este povestea lui Eminem nu 8 mile ci prin ce a trecut ca sa ajunga faimos de aici si titlul . On fire pare un atac la inceput adresat criticilor dar treptate se indreapta catre toti criticii , majoritatea piesei pare ca un freestyle lung Eminem aici abuzand mult de tehnica specifica lui de a face mai multe cuvinte sa rimeze intre ele , din punct de vedere liric piesa este superba , piesa pare o continuare a piesei Underground de pe Relapse.
You're never over este o piesa dedicata in totalitate lui Proof , aici desi Eminem incearca sa si cante se observa ca nu prea are voce , cred ca e una dintre cele mai personale piese pe care le-a facut Eminem .
Per total Recovery e un album personal al lui Eminem un fel de confesiune a gresililor facute acum recunoscandu-le si asumandu-si-le ! Din punct de vedere muzical suna foarte bine si din punct de vedere liric e foarte bine realizat . Nu e chiar ce ma asteptam de la Eminem dar un e un album foarte bun cu mari sanse sa devina un CLASIC.
Recom
andarile lui Swift : Almost Famous , On Fire , Love the Way you Lie , Seduction Space Bound si Won't Back Down.
Recomandarile lui esra: Space Bound, Talking`2 myself, Going through changes, Not Afraid.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu